Slik selger du på Pinsj

Jeg vil selge turutstyr

1. Opprett profil på www.pinsj.no

2. Verifiser deg med bankID og sett opp betalingsinformasjon.

3. Opprett en ny annonse ved å trykke på plusstegnet (+) øverst til høyre

4. Velg "Jeg vil selge" øverst til venstre.

5. Velg kategori, last opp gode bilder og beskriv det du skal selge. Forsøk å være så ærlig og nøyaktig som mulig.

6. Når du trykker "publiser" vil annonsen bli synlig for andre.

Ønsker du å bruke Pinsj til å finne informasjon om reparasjon og vedlikehold av utstyr, og lese om turtips og? Sjekk ut inspirasjonssiden vår HER.