top of page

#sammenpåtur


Det er en kjent sak at bevegelse og tid ute i naturen gir både glede og mestring. For noen er søndagsturen en selvfølge og skituren en enkel sak med boden full av utstyr. Samtidig er det veldig mange som ikke har vokst opp med tur, som ikke har riktig utstyr eller er kjent med hvor man kan finne informasjon om turer og merkede turstier. Derfor er det på tide av vi drar #sammenpåtur, og hjelper hverandre til fine opplevelser ute i det fri.
2022 er frivillighetens år, og i den forbindelse inviterer Norsk Friluftsliv, sammen med blant andre DNT, til å dra #sammenpåtur. Fokuset er å få med enda flere ut på både de korte og lange turene, soppturer, toppturer, padleturer eller gåturer rundt nabolaget. Alle turer er like viktige og like store. Det handler om å skape et fellesskap, og nye arenaer for å møtes, som er tilgjengelig for alle. Hjelp noen med å komme seg over dørstokkmila og ut i naturen i år. Sammen skal vi sørge for at alle har noen å dra #sammenpåtur med.


Vi i Pinsj vil oppfordrer alle til å ta en ekstra god kikk i boden og se om det er noe du kan låne ut til andre som gjerne vil komme seg ut på tur. Ta med en venn eller kollega som vil teste hengekøye for første gang, eller som ikke har stått på ski før. Du kjenner garantert noen du kan gi en unik opplevelse ute i det fri. Gi tid, del på utstyret og gjør friluftslivet enda mer inkluderende. Sammen kan vi få til veldig mye.

Σχόλια


bottom of page