top of page

Pris Pinsj-annonsene dine riktigPinsj er plattformen for et grønnere friluftsliv, og det viktigste vi sparer er miljøet for unødvendige utslipp og avtrykk. MEN det er selvsagt en fin bonus at lommeboka også nyter godt av å bruke Pinsj. Mye dyrt utstyr støver bare ned i boden, samtidig som mange ikke har plass eller mulighet til å kjøpe alt nytt. Hva er vel da bedre enn at vi deler på det?
Vi spurte dere hva som er viktig når dere bruker Pinsj. Hele 50% svarte pris. Det er noe å tenke på når du skal legge ut utstyr til utleie – at prisen ikke bør være for høy, og at den bør gjenspeile utstyret du legger ut og hva det skal brukes til.


Tenk hva du ville leid det teltet, eller de skiene for selv hvis du skulle på tur en helg. Sjekk gjerne hva lignende annonser ligger ute til.


Under kommer noen forslag til hvordan du kan prise vinterutstyr.Fjellski

Det er stor etterspørsel etter fjellski, og i tillegg noe mange av oss har stående i boden som vi kan legge ut. På Pinsj ligger det flere fjellskipakker ute, med ski, sko staver og feller til rundt 200kr. Det er en overkommelig pris for det fleste.

Toppturpakke

Hvor mye hadde du leid en toppturpakke for? 250-300kr per dag virker å være stedet å legge seg om du har toppturutstyr stående du kan dele med andre.

Telt

Det har blitt pinsjet mange telt siden vi startet opp og flere skal det bli. Telt er også noe av det som det ligger mest av ute på Pinsj, så her er det kanskje viktig å tenke konkurransedyktig pris. Rundt 150-200kr per dag, selvsagt avhengig av hva slags type telt du leier ut.
Pulk

Over halvparten av dere mener en pulk som koster 150-200kr per dag er verdt å leie. Samtidig kan det være lurt å legge seg litt i det lavere sjiktet her. Pulk er populært!

Har du pulk, fjellski eller randoutstyr du kan legge ut til utleie?
Comments


bottom of page