top of page

Pinsj' guide til grønne gaver



Det nærmer seg tiden der selv den beste av oss kan la seg rive med av gavepress og siste-liten handel. Her kommer en litt annerledes julegaveguide, som kan få deg til å velge både annerledes og grønnere. Gaver som gir mer eventyr og mindre avtrykk.




Til den eventyrlystne


Vi har alle en venn eller et familiemedlem som alltid er klare for nye eventyr; om det er klatreturer, seiling eller langtur i fjellet. Her har du tips til hvordan du kan utstyre den eventyrlystne.



Til salgs: 225kr Til salgs: 130kr Til salgs: 700kr






Til den som vil være mer ute på nærtur


Dette kan du gi til den som gjerne vil være enda mer ute på tur, eller som er helt fersk og vil komme i gang.



Til salgs: 250kr Til salgs: kr 700kr Til salgs: 800kr






Til toppturentusiasten


Vi kjenner alle noen som stikker til fjells med en gang snøen legger seg, og aller helst litt før. Her kommer noen gaveforslag som kan glede toppturentusiasten.



Til salgs: 4000kr Til salgs: 300kr Til salgs: 800kr






Til den som liker gode samtaler rundt bålet


Her er noen gaveforslag til den som liker å samle venner rundt bålet for en kveld med gode historier - slik at de aldri slutter å invitere til bålhygge.



Til slags: 450kr Til sags: 225kr Til salgs: 99kr






Til markatraveren


Til fots, eller med ski på beina; dette gir du til den som kjenner marka ut og inn, og som aldri blir lei av bakglatte ski, eller turer med kaffe på termosen til Vettakollen.



Til salgs: 1200kr Til Salgs: 250kr Til Salgs: 1200kr






Til den ekspedisjonsklare


Kjenner du noen som er i ferd med planlegge langtur eller ekspedisjon? Da kan du ta en titt på forslagene under og sjekke om den ekspedisjonsklare tilfeldigvis har noe av dette på ønskelisten sin.


Til salgs: 400kr Til salgs: 400kr Til Salgs 500kr
bottom of page