top of page

Om Pinsj


Vil du være med og gjøre fritiden din litt mer bærekraftig?


Og samtidig utfordre bransjen til å satse mer på grønne tjenester og produkter? PINSJ er en digital plattform hvor du kan leie eller leie ut ditt eget utstyr, kjøpe og selge brukt, eller rett og slette låne ut gratis - for å være snill. PINSJ vil utfordre både bransje og forbrukere, samt støtte og legge til rette for grønne og ansvarlige valg ved å samle avtrykksreduserende tjenester på ett sted. Det er mange aktører som leier ut eller selger brukt, men hvor finner vi disse? De grønne tjenestene må samles i ett søk, slik at det blir like enkelt å ta bærekraftige valg, som å kjøpe nytt.


Trenger du utstyr til neste tur? Se om du kan finne det på Pinsj. Har du boden full av utstyr som du kun bruker et par ganger i året? Lei eller lån det ut på Pinsj. Har skiene til ungene blitt for korte? Selg dem på Pinsj.


Vi i Pinsj ønsker et mer bærekraftig friluftsliv som er tilgjengelig for alle. Mindre utstyrspress og mer fokus på selv eventyret. Pinsj skal gjøre det lett for DEG å ta bærekraftige valg, slik at vi sammen kan bidra til å ta bedre vare på naturen vår.



bottom of page