top of page

Hvorfor velge Pinsj?


Pinsj er en kompromissløs grønn plattform, hvor vi ønsker å bidra til et mer inkluderende og bærekraftig friluftsliv. Her kan du både leie utstyr, leie ut ditt eget, kjøpe og selge. I tillegg finner du masse inspirasjon til reparasjon og vedlikehold av turutstyr.

Turutstyr kan være dyrt, og mye utstyr blir liggende i boden uten å bli brukt. I stedet for å kjøpe kostbart utstyr, kan du leie pulk eller stegjern de få gangene du faktisk trenger det. Du sparer dermed både penger og plass i boden.

Vi må dele mer og kjøpe mindre slik at vi sammen kan bidra til et mer bærekraftig friluftsliv. Et redusert forbruk har mye å si for at de som kommer etter oss kan ha glede av naturen og friluftslivet. Et av de enkleste tiltakene er å leie i stedet for å kjøpe nytt.

Kanskje har du alltid hatt lyst til gå vintertur med pulk over vidda, prøve SUP-brett eller padle kano. Pinsj gjør drømmene dine mer tilgjengelig, ved at vi deler på utstyret vi har og bidrar til at flere kan komme seg ut og prøve noe de alltid har drømt om. Med brukt utstyr følger det alltid gode historier og kanskje et turtips eller to.

Pinsj er en plattform for hele Norge. Når du søker etter utstyr du vil leie eller kjøpe vil du alltid kunne spesifisere søket til der du bor. Kanskje er det naboen din som leier ut ski du trenger til neste påsketur? Eller kanskje det er noen som leier ut pulk ved hytta på fjellet?

Opplevelsen og gleden av å dele på turutsyr kan være starten på nye vennskap. Med brukt utstyr følger ofte gode historier og det er lett å bli stående å prate når utstyret skal hentes eller leveres. Den du leier telt av kan vise seg å bli din nye turvenn, som du kan dele både utstyr og opplevelser med i fremtiden.
Vil du begynne å bruke Pinsj? Du kan opprette profil her.

コメント


bottom of page