top of page

5 kjappe med Bark NorwayBark Norway ble etablert av tre turglade eventyrere i 2020, med et ønske om å utfordre dagens standarder og løsninger innen produksjon av turutstyr. Det store målet er å bli ledende innen bærekraftig og lokalt produsert turutstyr. Godt på vei mot det store målet tilbyr Bark tidløse hengekøyer og tarper laget med naturen på laget på Økern i Oslo. De holdbare og komfortbale hengekøyene skal en dag gå i arv til neste generasjon.1 Fortell om historien til BARK - hvem er dere og hva gjør dere?


Vi er tre ildsjeler som brenner for turutstyr av høy kvalitet med redusert fotavtrykk. Som ledd i dette produserer vi alle våre køyer og tarper lokalt på Økern i Oslo, og gir livstidsgaranti på alle egne produkter. Produktene våre er designet for lang levetid. De er enkle, solide og designet for å lett kunne repareres om uhellet skulle være ute – med livstidsgaranti reparerer vi for deg.


2 Hva er deres beste tips til andre som vil ut på hengekøyetur?

Start enkelt, og ikke mist motet om første tur ikke blir perfekt. Det krever litt trening for å finne dine preferanser, men når du først finner din metode er det ingenting som slår frihetsfølelsen og mestringen av å sove ute i friluft.3 Hvilke tiltak gjør dere for å bidra til et mer bærekraftig friluftsliv?


Vi jobber kontinuerlig med å ta bedre valg, og prøver vi å finne grønnere materialer og bruke lokale leverandører. Vi er veldig stolt over quilten vi jobber med, som skal isoleres med 100% norsk ull og 100% resirkulert nylon. Produktets levetid har stor innvirkning på det endelige fotavtrykket. Vårt mål er derfor at våre produkter skal vare livet ut, og vårt drømmescenario er at de vil gå i arv til neste generasjon.4 Hva mener dere er de viktigste tiltakene vi alle kan bidra med for å gjøre friluftslivet grønnere?


Det har vært en positiv effekt av pandemien at mange har blitt flinkere til å komme seg ut i naturen, men med større trafikk er det desto viktigere at alle tar sporløs ferdsel på alvor. Jeg liker veldig godt eksempelet Anne van der Wijst kommer med i podcasten Uteliv, hvor Anne gjør et eksempel på at man skal forlate campen som en rømling, hvor man ikke skal etterlate noe spor.


5 Tips til å ta vare på hengekøya?

Vi monterer og kvalitetssikrer alle våre produkter med stor omtanke. Og jeg håper og tror at alle som eier våre produkter føler det samme, og også tar godt vare på produktene sine. Det er viktig å tørke alt utstyr før det pakkes bort. Ellers er et stalltips å ta kniven ut av baklommen før man hiver seg i køya


Vi vet at uhell kan skje, og tilbyr derfor livsgaranti og reparasjon. Produktene våre er designet for å lett kunne repareres, eller i verste tilfelle kan de få ett nytt liv som noe annet.


 

Vil du teste produktene til Bark? Du kan Pinsje de HER.


Følg Bark på Instagram @barknorway og sjekk ut


 

Comments


bottom of page