top of page

Hva er Pinsj?Pinsj er en grønn digital plattform hvor både privatpersoner og bransje kan leie, leie ut, kjøpe og selge brukt turutstyr og tilbehør. Du kan tjene penger på det du eier, samtidig som du gir andre mulighet til å ha glede av friluftslivet uten at de må ha alt selv. Er det noe du alltid har drømt om å prøve men ikke har utstyr til? Kanskje finner du det her på Pinsj.


Pinsj ønsker å bidra til et mer bærekraftig og inkluderende friluftsliv, ved at vi deler mer på det vi allerede har, i stedet for å kjøpet nytt.


Pinsj ønsker å inspirere til mer friluftsliv, og helst et grønnere et. Vi deler derfor turtips, intervjuer med turprofiler og menger med informasjon om hvordan du kan ta bedre vare på turutstyret ditt. Om du ikke ønsker å leie ut, eller leie utstyr med det første kan du allikevel ha glede av Pinsj ved å følge med på inspirasjonssiden vår her.


Alle kan bruke Pinsj, alt du trenger å gjøre er å opprette en profil. Her legger du inn kontaktinformasjon og verifiserer deg med bankID, for sikker bruk og betaling for alle parter. Når profilen er opprettet kan du legge ut din første annonse for salg eller utleie. Du kan også kjøpe og leie utstyr fra andre. Vi gleder oss til å ha deg med. Opprett profil på Pinsj her.Spørsmål eller tilbakemeldinger? Kontakt oss: blimed@pinsj.no

Comments


bottom of page