Slik selger du brukt på Pinsj

1. Opprett profil på www.pinsj.no

2. Verifiser deg med bankID og sett opp betalingsinformasjon.

Design uten navn.png

3. Opprett en ny annonse ved å trykke på plusstegnet (+) øverst til høyre.

Skjermbilde 2022-01-27 kl. 11.25.34.png

4. Velg "Jeg vil selge" øverst til venstre.

5. Velg kategori, last opp gode bilder og beskriv det du skal selge. Forsøk å være så ærlig og nøyaktig som mulig.

Skjermbilde 2022-01-27 kl. 11.41.52.png
Skjermbilde 2022-01-27 kl. 11.48.31.png

6. Når du trykker "publiser" vil annonsen bli synlig for andre.

utleieannonse pinsj 2.png

7. Du kan også velge "selg i butikk" .

Bruktsalg info.png

Dette er et alternativ hvis butikker i nærheten har signert avtale med Pinsj om bruktsalg i butikk. Gå til "Mine annonser" og velg "Selg i butikk" - for å hvilke valg du har.

Om forespørselen din blir godkjent, så er standard salgstid 6 uker i butikk. Selger vippser deg direkte. Om utstyret ikke blir solgt må det hentes etter 6 uker (+7 dager)  ellers blir utstyret donert til Pinsj.