Slik leier du ut på Pinsj

Jeg vil leie ut turutstyr

1. Opprett profil på www.pinsj.no

2. Verifiser deg med bankID og sett opp betalingsinformasjon

3. Opprett en ny annonse ved å trykke på plusstegnet (+) øverst til høyre

4. Velg "Jeg vil leie ut" øverst til venstre.

5. Velg en overskrift og passende kategori. Last opp bilder og beskriv det du leier ut.

6. Velg utleiesum. Pinsj trekker 10% av summen for å bruke tjenesten, og vi regner ut for deg hva du sitter igjen med.

7. Legg til rabatterte dagspriser om du ønsker det.

8. Du kan velge om du vil forsikre det du leier ut eller ikke. Forsikringen vil trekke 7% av uetleiesummen. Hvis du velger utleie med forsikring vil det totalt trekkes 17% av summen du leier ut for. Du kan lese mer om forsikring her.

9. Når du trykker "publiser" vil annonsen bli synlig for andre.