top of page

Pinsj dette til årets sommereventyr
Sommerferien nærmer seg med stormskritt og med det børster vi støv av telt, klargjør fiskestenger og bretter ut turkart for å studere nye ruter. Sommerferien er en tid for små og store eventyr med hele familien, gjerne ute i naturen. Det kan være nærturer med kano, teltturer på vidda, klatring, SUP og lek i vannkanten eller ekspedisjon med packraft. Sommeren er også det perfekte tidspunktet for å prøve en helt ny aktivitet.

Vi i Pinsj ønsker å oppfordre til å bruke det du allerede eier. Det er ikke sikkert at et nytt telt gjør ferien bedre. Se om du kan reparere og gjenbruke det som allerede finnes i boden. Det du mangler kan du leie, låne elle kjøpe brukt her på Pinsj. Det ligger mange annonser ute med utstyr som kan skape glede, hygge og eventyr for hele familien. Denne sommeren er en mulighet til å tenke nytt, og ta gode valg for både miljøet lommeboka og plassen i boden. Her kommer forslag til noe av de du kan leie til årets sommerferie.

Kano


Ikke alle har plass til å ha en kano i garasjen. Heldigvis er de som allerede har en kano villige til å leie ut sin på Pinsj. I sommer kan du pinsje kano og ta med venner, familie og firbente på solfylte eventyr på vannet.


Foto: Andrea Rosenborg


Telt

På Pinsj finner du telt i alle former, farger og størrelser. Du finner telt til storfamilien og gramjegeren. Det beste med å pinsje telt er at du kan velge det perfekte teltet til akkurat den turen du skal på. Alle trenger ikke både sommer, vinter, enmanns -og femmannstelt om vi kan dele på det vi allerede har i stedet.


Foto: Eirik Lundblad, Oda Ramsdal, Une Cecilie Oksvold


Packraft

Packraft er noe mange drømmer om å prøve, og det er det som er så fint med Pinsj; at vi kan være med på å oppfylle drømmer. På Pinsj kan du leie packraft for en dag eller to eller tre for å prøve ut om du synes det er noe for deg. Kanskje du allerede vet at du trives med packraft, og ikke ønsker å eie en selv. Da kan du også pinsje i stedet for å kjøpe ny.


Foto: Kjartan Haugen og Mats Johannessen


Klatreutstyr

På Pinsj finner du et utvalg klatreutstyr til både voksne og barn, i tilegg til crashpads til buldring. Klatreutstyr er perfekt å pinsje i stedet for å kjøpe brukt om du skal være med venner i klatrefeltet et par ganger i løpet av sommeren, eller ta med barna i klatrehallen en regnfull sommerettermiddag.


Foto: Tobias Helgeland, Daniel

Padlebrett

Et oppblåsbart padlbrett kan du enkelt ta med i bilen og ha glede av hele sommeren. SUP-brett er stabile, lettere å komme seg opp på en surfebrett, noe som betyr at det er en tilgjengelig og morsom aktivitet for alle.Foto: Ingrid Alm og Sindre Lønnes

Du finner også sykler, matlagingsutstyr, hengekøyer og campingbord på pinsj. Sjekk ut alle annonsene HER.
God sommerferieplanlegging og god pinsjing!


Comments


bottom of page