top of page

Dette kan du Pinsje til påskeferienPåskeferien nærmer seg, og de fleste av oss er godt i gang med å planlegge hvor vi skal tilbringe tiden – fjellpåske, bypåske eller påske i nærmarka.


Har du boden full av utstyr du ikke skal bruke akkurat denne påsken oppfordrer vi deg til å legge det ut på Pinsj slik at andre kan låne eller leie i påskeferien. Kanskje du skal på hyttetur og ikke trenger hengekøya du kjøpte i fjor sommer? Eller hva med fjellskiene som bare blir stående i boden i påskeferien fordi du skal tilbringe tiden i byen med familien i år?


Til deg som skal på hytta på fjellet men ikke har egne ski, eller gjerne vil dra på en overnattingstur med venner i marka men mangler hengekøye kan du sjekke Pinsj for å finne utstyret du trenger. Du får en like fin tur med lånt eller leid utstyr, som med nytt.


Dette er noe av det du kan Pinsje til årets påskeferie.
Ski

Blir det fjellpåske på deg i år? Hva med å Pinsje skiene du trenger, i stedet for å hastekjøpe nye? På Pinsj finner du mange ulike typer ski, og det dukker stadig opp flere.Sekk

På Pinsj finner du sekk til enhver anledning og tur; dagstursekker, topptursekker og vindsekker. Kanskje skal du på være med på topptur og trenger en sekk du kan feste skiene på, eller kanskje skal du på en langhelg på hytta du må gå tre kilometer til og må pakke i stor sekk i stedet for bag denne gangen. Vi har deg.


Hengekøye

Hengekøye er en fantastisk måte å tilbringe en natt ute. Det er mange ivrige hengekøyeentusiaster der ute, og det betyr også at det er mange hengekøyer du kan leie på Pinsj.Pulk

Hvis du kun bruker pulk en gang i året i påskeferien, er det fint å leie i stedet for å kjøpe nytt. På Pinsj finner du både barnepulker og transportpulker.


Matlagingsutstyr

Hva med å ta middagen ute i påsken? Eller skal du over vidda med ski og pulk og trenger en multifuelbrenner til å koke opp vann til turmaten? På Pinsj kan du leie utstyret du trenger til en hyggelig matbit i nærmarka eller et nødvendig måltid midt på vidda.


Telt

Telt kan være en dyr investering, og ofte er det vanskelig å vite akkurat hva slags type telt du trenger. Lei et telt til årets påsketur, om du skal i nærmarka eller på fjellet. Du finner et stort utvalg på Pinsj.


God påske!

bottom of page