top of page

Bruktsalg på Vinjerock


Pinsj og Vinjerock inviterer alle festivaldeltakere til tidenes festivalbruktsalg!


Pinsj er en grønn, digital plattform for friluftslivet hvor du kan selge brukt, leie og leie ut ditt eget turutstyr - alt på ett sted.


I år arrangerer vi bruktsalg på Vinjerock. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg som bruker på Pinsj, og finne frem bruktskattene du tenker noe andre kan få glede av. Du registrer varen på pinsj.no og tar den med til Vinjerock. Vi fikser salget for deg, mens du nyter festivalen. Finn frem fleecen eller goretex-jakka som har ligget bakerst i skapet siden i fjor og gi det muligheten til et nytt liv. Dine brukte turklær kan bli noen andre festivaldeltakers nye favorittplagg. 


Slik fungerer det:

  1. Registrer deg som bruker på Pinsj.no

  2. Lag salgsannonse med det du ønsker å selge og registrer at du vil selge det på «Bruktsalg i butikk» hos Vinjerock

  3. Ta med deg plaggene, fyll ut lapp med salgsinfo og heng fra deg på stativet til Pinsj på festivalområdet. Vi stiller med stativ, hengere og lapper. 

  4. Nyt festivalen og tjen ekstra penger. Du får en sms når plaggene dine har blitt solgt, og du får 100% av salget direkte på Vipps. 

  5. Hvis plaggene dine ikke blir solgt, henter du de siste dagen og tar de med hjem. Det som ikke blir hentet blir donert videre.

Pinsj - grunnlegger Aleksander Gamme er tilstede med sine egne bruktskatter og ser til at alt går rett og riktig for seg med bruktsalgene. Kanskje kan du få et turtips eller to på kjøpet?


Ikke bare bare kan du tjene ekstra penger under festivalen, men du bidrar også til en grønnere festival og redusert avtrykk i friluftslivet. Kanskje finner du også en bruktskatt du selv kan ta med deg hjem? På www.pinsj.no kan du se hva som er til salgs til en hver tid, og sjekke utvalget mens du slapper av i teltet. Hvis klærne dine ikke blir solgt i løpet av festivalen henter du de ut siste dag og tar de med tilbake.I Pinsj har vi slagordet mer eventyr, mindre avtrykk og det er nettopp dette vi også ønsker å bidra med på årets Vinjerock. Nye eventyr i brukte turklær, gode minner med nye og gamle venner - alt med minst mulig avtrykk. Sammen kan vi skape en mer bærekraftig og inkluderende festivalopplevelse!
Vi ses på bruktsalget på Vinjerock!

Comments


bottom of page