top of page

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 10.jan 2022

Når du blir med i Pinsj-universet, stoler du på oss med informasjonen din. Det er ikke noe vi tar lett på. Vi har skrevet denne personvernerklæringen for å hjelpe deg å være klar over hvilke data vi samler inn fra deg, hvordan vi bruker dem og hvordan vi beskytter dem for deg. Hvis du har spørsmål, vennligst ta kontakt på blimed@pinsj.no

Hvem er vi?

Vi er Pinsj AS (det er "vi","oss") og opererer under navnet Pinsj. Vår registrerte kontoradresse er Olaf Helsets vei 1A, 0694 Oslo. Vårt firmanummer er 926847791.

Generelt om personopplysninger

Ved besøk på Pinsj.no nettside og/eller ved bruk av våre tjenester, overleveres ulike personopplysninger. Pinsj er behandlingsansvarlig for denne informasjonen. Behandling av personopplysninger på Pinsj vil alltid være i henhold til gjeldende personvernlovgivning, og det innebærer at vi stadig gjennomgår våre rutiner, kode og programvare for å etterstrebe dette.

Hvilken informasjon har vi om deg?

Ved å kun bruke Pinsj-plattformen til søk og navigering på annonser eller lese våre artikler, samles kun informasjon til statistiske formål. Din identitet forblir da anonym.

Når du oppretter en brukerkonto, behøver vi følgende informasjon av deg: navn, e- postadresse, telefonnummer, evt et profilbilde og selvvalgt informasjon om deg selv.

Når du bruker Pinsj kan vi ha tilgang til relevant informasjon som nettverk, geografiske plassering, IP-adressen, operativsystemet og enkelte systeminnstillinger på den digitale enhet du benytter.

Til hva slags formål benytter vi informasjonen din?

Pinsj samler bare inn personopplysninger og informasjon fra deg som er relevant for de tjenestene vi tilbyr. Dette innebærer i hovedsak å gjøre det mulig for deg å bruke Pinsj- tjenestene, kommunisere med andre brukere, få tilgang til kundeservice og motta relevant kommunikasjon og varsler fra oss, enten via e-post, SMS eller telefon.

Mer utdypende om krav, forhold og bruk av våre tjenester vil du finne i de generelle vilkårene.

Personopplysninger alltid etter ditt samtykke. Dette samtykket kan tilbakekalles, og tilgang til/bruk av disse personopplysninger skal da opphøre innenfor rimelig frist etter samtykket er tilbakekalt.

Merk at vi kan beholde visse opplysninger som er nødvendige for å optimere sikkerhetsnivå for våre tjenester. Hvis vi for eksempel suspenderer en Pinsj-konto for svindel eller sikkerhetsårsaker, kan vi beholde viss informasjon for å forhindre at brukeren åpner en annen konto i fremtiden.

Hvem deler vi dine opplysninger med?

Vi har aldri og vil aldri selge dataene dine til tredjeparter. For å utføre våre tjenester kan eller må vi dele din personlige informasjon med:

-Ansatte og/eller våre medarbeidere, hvis de trenger det for å gjøre jobben sin. Dette er bare alltid etter behov.

-Telefonnummer og hentested vil bli delt med brukere som du har inngått en leieavtale med for kommunikasjon og tilrettelegging av leieforholdet ditt.

- Stripe, vår betalingspartner, som vil motta data fra oss for å bekrefte betalingen din. Dette kan inkludere navn, adresse, telefonnummer, e-post, fødselsdato, betalingskort og bankkontonummer. All kommunikasjon er kryptert.

- Omocom, vårt forsikringsselskap, som har detaljer om leieavtalen din ved inngåelse av forsikring. Dette kan inkludere navn, telefonnummer og e-post. ( For mer informasjon – se https://omocom.insurance)

Når vi utveksler personopplysninger med en tredjepart som behandler denne dataen på våre vegne, så foreligger alltid en databehandleravtale med strenge krav og instruksjoner mellom partene.

Hva er dine rettigheter?

- På forespørsel få tilgang til egne personopplysninger, hvordan disse behandles, og motta informasjon for hvilket formål disse benyttes.

- På forespørsel be oss korrigere unøyaktig eller ufullstendig personlig informasjon som du ikke kan oppdatere selv gjennom din Pinsj-konto.

-På forespørsel be oss om å slette dataene dine. Hvis du ber om dette, vær oppmerksom på:

Informasjon du har delt med andre (f.eks. anmeldelser) kan fortsette å være offentlig synlig selv etter at Pinsj-kontoen din er kansellert.

For spørsmål eller henvendelser rundt endring, innsyn eller sletting av personopplysninger fra systemet vårt - vennligst ta kontakt på info@pinsj.

Informasjonskapsler

Ved å bruke Pinsj-plattformen godtar du vår bruk av informasjonskapsler. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil fra vårt nettsted som lagres på enheten din for å kjenne deg igjen, og optimalisere enkelte tjenester.

Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler som Google Analytics for å samle statistikk om hvordan besøkende opptrer og hva de foretar seg på pinsj.no - for å hjelpe oss med å gi deg en forbedret brukeropplevelse i fremtiden. Dette kan være informasjon hvilke sider som besøkes, hvor lang tid besøket varer, hvor den besøkende klikker seg inn fra og om vedkommende har besøkt oss tidligere. Vær oppmerksom på at informasjonskapsler ikke lagrer bankopplysningene dine eller annen sensitiv persondata.

Du kan slå av informasjonskapsler når som helst (selv om dette vil redusere kvaliteten på brukeropplevelsen din). Nøyaktig hvordan vil avhenge av nettleseren eller telefoninnstillingene - prøv å søke i Hjelp på nettleserens verktøylinje eller gå til telefoninnstillingene for å endre kontrollene for informasjonskapsler.

Endringer i denne policyen

Vi legger ut eventuelle endringer vi gjør i personvernreglene våre her på denne siden. Hvis endringene er betydelige, gir vi deg beskjed via e-post.

Hvordan stille et spørsmål eller sende inn en klage

Hvis du har en klage eller spørsmål til personvern, vennligst ta kontakt på blimed@pinsj.no, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

bottom of page