Slik leier du på Pinsj

1. Skriv hva du leter etter i søkefeltet på forsiden, www.pinsj.no. Det kan være ski, sykkel, vintertelt, eller noe helt annet.

2. Du kan spesifisere søket ved å velge hvilket område du tilhører.

3. Velg leieperiode. Du kan la feltet stå åpent og spesifisere senere.

4. Trykk på søk-knappen. Du får nå oversikt over aktuelle annonser.

Skjermbilde 2022-01-27 kl. 09.59.46.png

5. På venstre side finner du menyen; her velger du "utleie". Da vises kun de aktuelle annonsene med ting til utleie

6. I menyen kan du også velge bosted, leieperiode og pris for å spesifisere søket.

Skjermbilde 2022-01-27 kl. 10.00.30.png

5. På venstre side finner du menyen; her velger du "utleie". Da vises kun de aktuelle annonsene med ting til utleie

6. I menyen kan du også velge bosted, leieperiode og pris for å spesifisere søket.

7. Velg aktuell annonse, marker datoer og "send forespørsel" til utleier.

Skjermbilde 2022-01-27 kl. 10.00.58.png

8. Når utleier aksepterer forespørselen din, er det tid for å betale. Følg betalingsinstruksene.

9. Du og utleier blir enige om tid og sted for henting og tilbakelevering.