Slik kjøper du brukt på Pinsj

1. Skriv hva du leter etter i søkefeltet på forsiden. Det kan være ski, sykkel, vintertelt, eller noe helt annet. Du trenger ikke skrive inn noe under "Leieperiode".

2. Trykk på søk-knappen. Du får nå oversikt over aktuelle annonser.

3. På venstre side finner du menyen; her velger du "salg". Da vises kun de aktuelle annonsene med ting til salgs

4. I menyen kan du velge bosted, kategori og pris for å spesifisere søket.

5. Velg aktuell annonse, og send melding til utleier

6. Gå gjennom betalingsinstruksene.

7. Du og utleier blir enige om henting eller sending av varen.